Musikelskende & gæstfrie husværter søgt & fundet

Gæstfrihed hører til almindelig venlighed og gode mennesker trives, selv hvor pladsen er trang

Hjertet som sæde (rum) for (inderlige, kærlige) følelser

Hjerterum som at besidde evne til, at rumme visse (inderlige, kærlige) følelser

Koncertbyer & datoer:

 

Tirsdag d. 19. september – Kl. 16

Godthåbsvej 34, 3751 Østermarie

Vært: Familien Dybeck - på ’Mariehuset’

 

Fredag d. 22. september - Kl. 16

Rønnevej 11 A, 3770 Allinge

Vært: Familien Jacobsen på 'Lundegård'

 

Lørdag d. 23. september – Kl. 16

Kirkepladsen 4, 3740 Svaneke

Vært: Knud-Henrik Koefoed

 

Søndag d. 24 september – Kl. 16

Stenbrudsvej 18, 3730 Nexø

Vært: Marianne Beisner

 

Hvor der er hjerterum - er der husrum...

Denne gamle talemåde er blevet omdrejningspunkt for en musikalsk fortolkning af kulturugens tema ’rum’.

Til koncertrækken ’Hjerterum’, stiller nogle friske og gæstfrie bornholmske værter deres hjem, dagligstue, eller lignende husrum til rådighed for en hyggelig og intim dagligstuekoncert for et mindre publikum på mellem 20-30 personer.

Hjerterum består af musikerne og sangskriverne Kalle Brandt og Henrik Billing, som både sammen og hver for sig tidligere har medvirket flere gange i Bornholms Kulturuge, ved siden af deres respektive musikalske virke.

Brandt og Billing har sammensat et varieret musikalsk program, skabt til de hjemlige og uformelle rammer. Indimellem musikken bliver der også plads til både lidt fortælling, dialog og en god snak med publikum. Der bydes på helt nyskrevne sange over temaet. Et par gode gamle klassikere, samt sange fra begge musikeres bagkatalog. Det er sange der både rummer ramme alvor, sandfærdige historier, humor med bid og nå ja, ikke at forglemme - masser af hjerterum…

Koncerten vil have en varighed på ca. 2 x 40 min.

 

Hvad kan I forvente af os & hvad ønsker vi af Jer?

- Vi tilbyder Jer en mulighed for at invitere familie og venner til en utraditionel hyggelig musikalsk eftermiddag/aften i Jeres eget hjem.

- Koncerten er gratis for Jeres nærmeste husstand. Det betyder at I kan invitere ca. 1/3 af gæsterne uden beregning.

- I forventes yderligere åbne Jeres hjem ca. 2/3 af gæsterne, som er et publikum, der har købt billetten i forvejen. Dvs. gæster som I ikke nødvendigvis vil kende i forvejen*

- Vi aftaler sammen i god tid forinden, hvor mange gæster som I mener at kunne rumme alt i alt. Der skal jo kunne være en siddeplads til alle.

- I skal forvente at begivenheden fra ankomst til afslutning varer ca. 2,5 timer inkl. en lille pause i midten.

- Det vil rigtig fint hvis I vil brygge en kop kaffe, eller te til gæsterne. Vi medbringer gerne et par poser kaffe og nogle småkager, så det er helt omkostningsfrit for Jer som værter.

- Vi fylder ikke så meget, men der skal være plads til 2 stk. akustiske guitarer og evt. et lille bitte sanganlæg, hvis det er påkrævet.

*Kulturugepublikummet er erfaringsmæssigt et kultiveret og velopdragent folkefærd. I bør derfor slet intet frygte, men derimod se det som en mulighed for at lære nye mennesker at kende… ;-)

 

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen for at medvirke som vært til kulturugen 2017 er nu overskredet og vi har fundet vores værter. Såfremt du skulle ønske at have koncertbesøg i dit hjem med Hjerterum en anden god gang, er du velkommen til at kontakte os nærmere for et godt tilbud.

Hjertelige hilsner 

Brandt & Billing

Koncertbyer og datoer:

 

Tirsdag d. 19. september – Kl. 16

Godthåbsvej 34, 3751 Østermarie

Vært: Familien Dybeck - på ’Mariehuset’

 

Fredag d. 22. september - Kl. 16

Rønnevej 11 A, 3770 Allinge

Vært: Familien Jacobsen på 'Lundegård'

 

Lørdag d. 23. september – Kl. 16

Kirkepladsen 4, 3740 Svaneke

Vært: Knud-Henrik Koefoed

 

Søndag d. 24 september – Kl. 16

Stenbrudsvej 18, 3730 Nexø

Vært: Marianne Beisner

 

Living room concerts

Begrebet 'Living room concerts', eller fordansket 'Dagligstue-Koncerter', er startet i de store metropoler rundt omkring i verden. København og Aarhus har også været med på noderne i nogle år. Konceptet er helt enkelt, at private værter lægger hus til små intime koncerter, hvor enten et indbudt, eller et betalende publikum får musikken og musikerne helt tæt på, i en afslappet hjemlig atmosfære. Med koncertrækken 'Hjerterum' i årets bornholmske kulturuge, er idéen nu landet på klippeøen ;-)