Brandt & Billing - X

Dagligstue- & baghavekoncerter

 

Tallet ti, 10 (X) er den røde tråd i Brandt & Billings jubilæumskoncerter i forbindelse med Bornholms Kulturuge 2022.

I 2012 indledte sangskriverne Kalle Brandt og Henrik Billing et musikalsk samarbejde omkring det, der siden udviklede sig til de populære og intime dagligstue- og baghavekoncerter i Bornholms Kulturuge.

I 10 år har Brandt og Billing således budt på en skønsom blanding af nyskrevne sange, rablende anekdoter og musikalsk pingpong indenfor et aktuelt tema.

I år bliver ingen undtagelse, når Brandt & Billing præsenterer en retroperspektiv tour de force igennem det sidste tiår, med musikalske betragtninger fra Vandkantsdanmark, over hjerterum, til pandemi og Bornholms befrielse.

Brandt & Billing vil tålmodigt (ved at tælle til ti…), og med en vis fingerfærdighed manipulere strengeinstrumenterne, med hver især 10 erfarne og toptrænede tommelfingre. På en skala fra 1-10 vil Brandt & Billing naturligvis udvise et engagement svarende til mindst et tital.

Ifølge upålidelige kilder på internettet, er tallet ti i øvrigt et utroligt positivt tal. Kulturuge-publikummet vil således kunne forvente koncerter med; ’et uendeligt og fantastisk kreativt potentiale, der kun venter på at blive forløst’.

Dagligstue- & baghavekoncerter

’Vi har efterhånden fået opbygget et rigtig godt samarbejde med flere private bornholmske værter, der utrolig gæstfrit stiller deres hjem, (eller have, hvis vejret tillader det), til rådighed for vores musikalske udskejelser og et offentligt publikum. I år vil vi dog give det et tvist og for første gang byde publikum hjem til os selv, ved to af koncerterne’.

Brandt & Billing