Medvirkende opdateres løbende...

Henriette Engelhart

Henriette Engelhart

Sanger, korleder, pianist og perkussionist med base på Bornholm. Henriette Engelhart er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Henriette Engelhart har i en årrække siden hun flyttede til Bornholm, været en fast bestanddel af den bornholmske musikscene. Både som solist og i høj grad også som korleder og sangcoach med koncepterne Sing Alive og Good Vibes. Henriette Engelhart har medvirket på flere pladeudgivelser, radio og TV optrædener. https://www.henrietteengelhart.dk/

Kalle Brandt

Kalle Brandt

Sanger, guitarist og sangskriver. Kalle Brandt, Ærkebornholmsk singer-songwriter fra den lille fiskerflække Årsdale, lidt uden for Svaneke på solskinsøen. Frontfigur i rockbandet ’Expect No Mercy’ og ’The Push’, Officiel Danmarks Radio ’Stjerne for en aften’ i 2003.

Kalle Brandt er siden gået helt nye musikalske veje med et mere tilbagelænet og akustisk materiale. Det har bl.a. resulteret i soloalbummet ’På vej’, hvoraf flere af sangene har opnået fast rotation på DR P4 og P5.   

https://nkbooking.dk/ 

Jesper Mejlvang

Jesper Mejlvang

Pianist, komponist, musikproducer og indehaver af Baltic Recording Studio/ Baltic Records på Bornholm. Jesper Mejlvang er uddannet på bl.a. Rytmisk Musik Konservatorium København og Berklee College of Music Boston, USA. Jesper Mejlvang har produceret og spillet med bl.a. One Two, Danser Med Drenge og Thomas Helmig. På Bornholm har Jesper Mejlvang skabt Baltic Recording Studio. Et studie med høj professionel kvalitet og faciliteter. 

http://www.jespermejlvang.com/

Michael Friis

Michael Friis

Bassist, komponist, producer og orkesterleder. Michael Friis har spillet med bl.a. Sebastian, Søren Kragh-Jacobsen, Lis Sørensen og Lasse & Mathilde. Han været medlem af bl.a. rockbandet Culpeper og jazzorkesteret Anima.

I de senere år har han sat sit store præg på det bornholmske musik- og kulturliv som aktiv musiker i masser af sammenhænge, bl.a. Bornholmerrevyen og i sine ’Blues Clinics’ og jamsessions. Han er tillige formand for bestyrelsen i Musikhuzet i Rønne. 

https://da.wikipedia.org/wiki/Michael_Friis_(bassist)

Henrik Billing

Henrik Billing

Sanger, guitarist og sangskriver. Henrik Billing var I en årrække daglig leder af det københavnske Pinsekarneval. Dette sideløbende med en karriere som sanger og guitarist i forskellige bands.

Henrik Billing flyttede ved årtusindeskiftet til Bornholm, hvor han er fortsat med at arrangere koncerter og kulturevents, men nu i højere grad helliger sig sin sangskrivning. Det kan bl.a. kan høres på soloalbummet 'Sange under bordet' og på albummet ’Hundevagt’ med den bornholmske kunstnergruppe Bagholdet.  

http://www.henrikbilling.dk/